با شناخت پروفیل‌های ترموود، از مزایای این متریال بهره‌مند شوید

یکی از مهم‌ترین دسته‌بندی‌ها برای شناخت هر چه‌بهتر چوب ترموود مطابق استاندارهای تعیین شده انجمن بین‌المللی ترموود کشور فنلاند، پروفیل‌ها هستند. انواع پروفیل‌های ترموود معمولاً به طول 3 یا 6 متر به بازار عرضه می‌شوند و سطح مقطع، ابعاد و طرbebinametح‌های متنوعی دارند. شما می‌توانید هر یک از این پروفیل‌ها را باتوجه‌به نوع طراحی که برای فضاهای داخلی یا خارجی مدنظر دارید، استفاده کنید. پروفیل‌های ترموود معمولاً به‌صورت بدون شیار و شیاردارد عرضه می‌شوند. در این مطلب از مجموعه پارس آرای کوهستان قصد داریم تا شما را با پروفیل‌های چوب ترموود آشنا کنیم.

انواع پروفیل‌های ترموود

ابعاد پروفیل‌های ترموود از مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که باید قبل از انتخاب محصول به آن توجه داشته باشید. این اعداد توسط سازمان جهانی ترموود و مطابق دسته‌بندی‌ها، تحقیقات، تحلیل‌های مهندسی و همچنین کاربردها استانداردسازی شده و اندازه‌های مشخصی نیز برای آن‌ها تعیین شده است. به همین خاطر هم در سراسر دنیا تولیدکنندگان خرد و عمده ترموود موظف به رعایت سایزهای استاندارد پروفیل‌های ترموود هستند. در ادامه این بخش انواع این پروفیل‌ها را می‌خواهیم به شما معرفی کنیم.

پروفیل‌های ترموود کف یا Deck

یکی از مهم‌ترین انواع پروفیل‌های ترموود که به دلیل کاربرد گسترده‌ای که دارند، باید آن‌ها را بشناسید، پروفیل‌های ترموود کف هستند. به‌طورکلی از این نوع پروفیل‌ها به علت شیارهایی که در آن‌ها تعبیه شده است برای فضاهای بازی مثل استخرها و در حیاط‌ها به‌عنوان کف‌پوش استفاده می‌شود. در همین رابطه به شما پیشنهاد می‌کنیم با درنظرگرفتن شدت رفت‌وآمد و همچنین فشاری که ممکن است بر روی این الوارهای کف وارد، از ترموود نوع عش که استحکام به‌مراتب بالاتری در مقایسه با سایر متریال‌های مشابه دارد، استفاده کنید.

پروفیل‌های ترموود چهار تراش یا SHP

همان‌طور که می‌دانید ترموود متریالی منحصر‌به‌فرد است که به دلیل داشتن ویژگی‌هایی مانند ثبات ابعاد و مقاومت بالا کاربردهای بسیار گسترده‌ای در صنعت معماری، دکوراسیون و ساختمان‌سازی دارد. یکی از پروفیل‌های ترموود که باید حتماً آن را بشناسید، پروفیل ترموود چهار تراش یا SHP است. اصولاً این نوع از پروفیل‌ها به دلیل ویژگی‌ها و مزایایی که دارند، بهترین انتخاب برای ساخت آیتم‌های مختلف در دکوراسیون داخلی و خارجی هستند.

این نوع از پروفیل‌های ترموود ضخامت‌هایی در حدود 16، 19، 26 و 42 میلی‌متر دارند و در عرض‌های مختلف و به‌تناسب ضخامت تولید و سپس به بازار مصرف عرضه می‌شوند. هر یک از این ضخامت‌ها به ترتیب عرض‌های 92، 117، 135 و 140 میلی‌متر دارند. شایان‌ذکر است که ترمو چوب‌هایی با ضخامت 42 میلی‌متر در عرض‌هایی مانند 42، 68، 92، 135، 140 و 180 میلی‌متر تولید می‌شوند.

انواع پروفیل ترموود لمبه‌دار UTV و UTS

از دیگر انواع پروفیل‌های ترموود که باید آن را بشناسید، پروفیل لبه‌دار است. این نوع از پروفیل‌ها دارای قفل و زبانه هستند و بیشتر باهدف برقراری اتصال بین پروفیل‌های ترموود مورداستفاده قرار می‌گیرند. ذکر این نکته نیز ضروری است که کاربرد اصلی این نوع از پروفیل‌های ترموود در ساخت نمای انواع سازه‌ها است.

به پروفیل‌های ترموود مقطع UTV، کام و زبانه هم گفته می‌شود. در واقع این نوع از الوارها فاق و زبانه دارند و ابعاد آن‌ها در چنین مقاطعی، بین 16 تا 19 میلی‌متر است. به همین دلیل هم از این پروفیل‌ها صرفاً برای دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

پروفیل‌های ترموود مقطع UTS که به فاق و زبانه مشهور هستند، تمامی خصوصیات پروفیل قبلی را دارند. با وجود این تفاوت که ترموودهای دارای مقطع UTS در بخش نری به‌صورت زاویه باز نیست؛ بلکه به شکل زاویه قائم و 90 درجه است. این ترموودها هم در ضخامت‌های 16 تا 20 میلی‌متر در بازار موجود هستند.

طول پروفیل‌های ترموود

در بخش‌های قبلی شما را با انواع پروفیل‌های ترموود و عرض و ضخامت آن‌ها آشنا کردیم. در این قسمت می‌خواهیم طول شاخه‌های ترموود را بررسی کنیم. به‌طورکلی به لحاظ ابعاد، شاخه‌های ترموود طولی در حدود 270،300،330،360،390،420،450،480،510،540 و 570 سانتی‌متر دارند.

به‌خاطر داشته باشید که طول شاخه‌های ترموود به‌صورت 30 سانت به 30 سانت افزایش پیدا می‌کنند. نکته بسیار مهمی که باید در خصوص خرید پروفیل‌های ترموود به آن توجه داشته باشید این است که همواره طول‌های گفته شده از این شاخه‌ها در بازار موجود نمی‌باشند. به همین علت هم بهتر است تا پیش از خرید و محاسبه از ابعاد موجود در بازار استعلام دریافت کنید.

متراژ پروفیل‌های ترموود موردنیاز بر چه اساسی محاسبه می‌شود؟

واحد فروش مخصوص ترموودها بر اساس مترمربع است. به همین خاطر ترموودها به شکل الوارهای چوبی و در متراژهای مختلف در بازار موجود می‌باشند. در نتیجه لازم است تا به‌منظور محاسبه مقدار ترموود مرود نیاز برای فضاهای داخلی و خارجی، مقدار مساحت مطابق واحد مترمربع محاسبه گردد. به این منظور باید جهت برآورد مساحت، طول و عرض فضای موردنظر را در هم ضرب کنید. بر همین اساس، برای محاسبه مترمربع متراژ موردنیاز برای چوب نما، عرض چوب و طول شاخه نیز مهم هستند.

فرمول محاسبه متراژ ترموود بر اساس مترمربع به این شکل است:

مرغوب‌ترین پروفیل‌های ترموود را از پارس آرای کوهستان تهیه کنید

سه روش برای نصب پروفیل‌های ترموود وجود دارد که شامل پیچ از رو، فاق و زبانه و همچنین نصب با کلیپس هستند. در روش اول ترموود با پیچ از رو محکم می‌شود. در روش دوم زبانه ترموود لای فاق قرار داده شده که در این شرایط استحکام از سوی فاق تأمین می‌شود. در روش آخر هم ابتدا زیرسازی انجام شده و سپس ترموود بر روی آن کشیده می‌شود. این روش باوجوداینکه هزینه بالایی دارد، اما در فضاهای بیرونی مثل نما، نمای بسیار جذابی را ایجاد می‌کند.

مجموعه پارس آرای کوهستان پروفیل‌های ترموود را مطابق استانداردهای جهانی عرضه می‌کند. رایج‌ترین نوع پروفیل مورداستفاده در کشور که مجموعه ما تأمین‌کننده آن است، چهار مقطع است در بخش‌های خاص ساختمان استفاده می‌شود. شما پیش از خرید این پروفیل‌ها از پارس آرای کوهستان می‌توانید در صورت وجود هرگونه ابهام یا درخواست در خصوص نصب پروفیل‌های ترموود با کارشناسان ما در تماس باشید.

برچسب ها: