هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود؛ کیفیت را فدای قیمت نکنید

در سال‌های اخیر، زیبایی، استحکام و طول عمر نمای ساختمان اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل از متریال‌های جذابی برای طراحی و اجرای نما استفاده می‌شود که یکی از آن‌ها ترموود است. این متریال به دلیل فرایند خاص تولید خود که طی آن چوب تحت حرارت قرار می‌گیرد، مقاومت بالایی در برابر رطوبت و پوسیدگی پیدا می‌کند. به همین دلیل است که استفاده از ترموود در نماهای خارجی افزایش یافته است. هزینه های اجرای نمای چوبی ترموود یکی از چالش‌های استفاده از این متریال در نمای ساختمان است. اما هزینه های اجرای نمای چوبی ترموود چقدر است؟

نمای چوبی ترموود
هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود

ترموود چه نوع چوبی است؟

همانطور که گفته شد، ترموود نوعی چوب فرآوری شده است که با استفاده از حرارت و بخار در دماهای بالا (حدود ۱۸۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) تولید می‌شود. این فرایند، خواص فیزیکی و شیمیایی چوب را تغییر می‌دهد و ویژگی‌های جذاب و خاصی را به این چوب می‌افزاید. به طور مثال چوب ترموود یک در برابر تغییرات دمایی مقاومت بسیار بالایی دارد و همین موجب شده که برای استفاده در طراحی نمای ساختمان یک انتخاب معقول، زیبا و البته مقاوم باشد.

برخی از ویژگی‌های ترموود:

  • مقاومت در برابر رطوبت: ترموود به دلیل تغییر ساختار منافذ چوب، کمتر آب جذب می‌کند و در نتیجه کمتر دچار گندیدگی یا کپک می‌شود
  • پایداری ابعادی: این چوب باتوجه‌به کاهش میزان رطوبت در حین تولید، دچار انبساط و انقباض کمتری می‌شود و در شرایط جوی مختلف تغییر شکل نمی‌دهد
  • طول عمر بالا: پروسه حرارتی خاصی که چوب ترموود طی می‌کند، به افزایش مقاومت آن در برابر عوامل محیطی، مانند اشعه فرابنفش منجر می‌شود
  • زیبایی ظاهری: ترموود دارای رنگ و بافت طبیعی زیبا است و برای طراحی نمای ساختمان‌ها یک گزینه بسیار جذاب به شمار می‌آید
  • سازگار با محیط‌زیست: تولید این چوب بدون استفاده از مواد شیمیایی بوده و در نتیجه برای طبیعت آسیب‌زا نیست
  • نصب سریع: یکی دیگر از ویژگی‌های چوب ترمو نصب سریع آن در قیاس با سایر متریال است. همین موجب شده که هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود نیز مناسب باشد

علاوه بر این ترموود مقاومت در برابر شرایط جوی بهترین گزینه برای نماهای بیرونی ساختمان‌ها است. این نوع چوب نه تنها به نمای ساختمان جلوه‌ای طبیعی می‌بخشد، بلکه به واسطه‌ی خواص آن، برای سال‌ها به نگهداری کم‌تری نیاز خواهد داشت. در ضمن استفاده از ترموود در نما می‌تواند به بهبود عایق‌کاری حرارتی و صوتی ساختمان نیز کمک کند.

تجزیه‌وتحلیل هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود

هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود به چند بخش اصلی تقسیم می‌شود. هر یک از این بخش‌ها تأثیر بسزایی بر هزینه‌های نهایی پروژه دارد و بررسی دقیق آن‌ها به افراد کمک می‌کند تا تصمیم بهتری بگیرند. در واقع مشتریان باید برای برآورد هزینه نهایی، تمام جوانب مانند خرید، اجرا و… را در نظر بگیرند.

اگرچه ممکن است هزینه‌های کلی کمی بالا باشد، اما مزایای متعددی از قبیل طول عمر، مقاومت بالا و زیبایی نمای چوب ترموود می‌تواند برای توجیه‌کننده‌ این هزینه‌ها باشد. در ادامه هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود را بررسی می‌کنیم.

طراحی نمای چوب ترموود
طراحی و تولید ترموود

طراحی و تولید

در ابتدا، مراحل طراحی نمای چوب ترموود اهمیت بالایی دارد. طراحی نمای چوبی باید با توجه به الزامات معماری ساختمان و سلیقه مشتری انجام شود. این مرحله ممکن است شامل بررسی طرح‌های مختلف، انتخاب نوع چوب و رنگ مناسب باشد. هزینه‌های طراحی می‌تواند باتوجه‌به پیچیدگی و خلاقیت طرح متفاوت باشد. بعد از مرحله طراحی، نوبت به تولید می‌رسد. چوب ترموود فرآیند تولید خاصی دارد و ویژگی‌های آن تغییر می‌کند. این فرآیند هزینه‌بر است و به طور معمول در کارخانه‌های تخصصی انجام می‌شود.

خرید متریال

یکی دیگر از اصلی‌ترین نکته‌ها در هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود، خرید آن است. قیمت خرید این متریال به عوامل مختلفی بستگی دارد که برای مثال می‌توان به نوع درخت چوب ترمو مانند افرا، درخت سرو، کاج و…، کیفیت چوب و حجم موردنیاز و سایر موارد ازاین‌دست اشاره کرد.

معمولاً هزینه خرید چوب ترموود بیشتر از چوب‌های معمولی است، زیرا کیفیت آن بیشتر بوده و فرآیند تولید و نگهداری آن پیچیده‌تر و تخصصی‌تر است. از سوی دیگر، هزینه‌های حمل‌ونقل این متریال نیز باید در نظر گرفته شود؛ خصوصاً اگر چوب از کارخانه‌های دور از شهر تأمین شود.

اجرای نمای ساختمان

اصلی‌ترین مرحله از هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود، نصب نهایی آن است. مرحله اجرا شامل نصب و پیاده‌سازی نمای چوبی ترموود است. ازاین‌رو، استخدام پیمانکاران مجرب و تخصصی برای انجام چنین پروژه‌ای ضرورت دارد. هزینه‌های اجرا معمولاً به عواملی مختلفی وابسته است.

به طور مثال:

  • هزینه نیروی کار: هزینه استخدام پیمانکاران و کارگران می‌تواند بسیار متفاوت باشد. مهارت و تجربه پیمانکاران تأثیر مستقیم بر هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود دارد
  • تجهیزات و ابزار: برخی از پروژه‌ها نیاز به تجهیزات خاص دارند که می‌تواند هزینه‌های اضافه‌ای را در پی داشته باشد
  • زمان اجرا: مدت‌زمان اجرای پروژه نیز بر هزینه‌ها تأثیر بسزایی می‌گذارد. پروژه‌های بزرگ‌تر با زمان بیشتر طبیعتاً هزینه‌های بالاتری دارند

نگهداری اصولی

نگهداری اصولی را نیز می‌توان شامل هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود به شمار آورد. هر چند نمای چوب ترموود مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی مختلف و سایر عوامل دارد، اما این به معنای عدم توجه به نگهداری صحیح از این متریال نیست.

هزینه‌های نگهداری به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود. برای مثال رنگ‌آمیزی دوباره، تعویض قطعات آسیب‌دیده و تمیزکاری دوره‌ای شامل این هزینه‌ها هستند. به طور معمول جهت حفظ کیفیت چوب و جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، پیشنهاد می‌شود که نمای چوب ترموود ساختمان خود را هر چند سال بررسی کنید.

ترموود چه نوع چوبی است؟
نمای ترموود

پارس آرای کوهستان؛ عرضه ترموود باکیفیت و اجرای بی‌نقص آن با قیمت مناسب

هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود شامل موارد بسیار زیادی است. در واقع چندین عامل مختلف مانند شرایط پروژه، ابزار موردنیاز برای اجرای ترموود و…. این هزینه‌ها را مشخص خواهند کرد. برای اجرای نمای ترموود شما باید یک تیم متخصص و کاربلد را پیدا کنید که تعرفه مناسبی نیز داشته باشند.

مجموعه پارس آرای کوهستان یکی از باسابقه‌ترین و معتبرترین مجموعه‌های کشور در حوزه فروش و اجرای نمای ترموود، دکینگ ترموود و… است. ما در این مجموعه نیروهایی داریم که باسابقه کار طولانی و دقت مثال‌زدنی، سخت‌ترین پروژه‌های اجرای نمای ترموود را انجام می‌دهند. در ضمن هزینه‌های اجرای نمای چوبی ترموود در پارس آرای کوهستان نیز مناسب و منصفانه است.

سؤالات متداول

وظایف یک تیم مجری نمای ترموود شامل چه مواردی است؟

تیم اجرایی پروژه نمای ترموود در کار خود وظایف زیادی دارند. این وظایف شامل دقت بالا در کار، سرعت مناسب، استفاده از تجهیزات مناسب، توجه به کوچک‌ترین جزئیات پروژه، مشورت با مشتری برای اجرای ترموود، تعیین هزینه مناسب و… است.

مقاومت نمای ترموود به چه اندازه است؟

شرایط تولید چوب ترموود و ازبین‌رفتن نقوص مختلف این متریال در این پروسه باعث شده که میزان مقاومت این متریال در برابر برف، باران، تغییرات دما، طوفان، ضربه، حرارت، رطوبت و… بالا باشد

برچسب ها: