مقاومت حرارتی ترموود بسیار قابل‌توجه است

هر سازه‌ای برای مقابله با گرما و تابش نور خورشید، به مصالحی با مقاومت حرارتی قابل‌توجه نیاز دارد. در بین تمامی مصالح موجود در بازار، چوب ترموود، با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، یکی از بهترین گزینه‌ها در این زمینه به شمار می‌رود. این چوب با پروسه خاصی تولید شده که این پروسه باعث افزایش مقاومت حرارتی ترموود می‌شود. چوب ترمو نه‌تنها دوام بالایی در برابر عوامل طبیعی مختلف دارد، بلکه زیبایی طبیعی چوب را نیز حفظ می‌کند. به همین دلایل است که ترموود در پروژه‌های مختلف، به‌عنوان یک‌ماده‌ای مقاوم و جذاب استفاده می‌شود. اکنون تصمیم داریم دررابطه‌با مقاومت حرارتی ترموود و نکات مربوط به این موضوع صحبت کنیم.

مقاومت حرارتی ترموود

تأثیر تولید ترموود بر مقاومت حرارتی این متریال

تولید چوب ترموود با استفاده از فرآیند حرارتی خاصی انجام می‌شود که طی آن چوب را تحت دماهای بالا و کنترل‌شده قرار می‌دهد. این فرآیند موجب ازبین‌رفتن رطوبت و ترکیبات آلی درون چوب می‌شود. این فرآیند نیز به نوبه خود باعث افزایش ثبات و کاهش انقباض و انبساط آن خواهد شد.

در این روش، دما به طور معمول به 180 الی 220 درجه سانتی‌گراد می‌رسد. این دما به از بین رفته مواد شیمیایی مضر مانند اسیدها و باکتری‌ها کمک می‌کند. در نتیجه چوب ترموود به یک از مقاوم‌ترین متریال‌ها در برابر حرارت تبدیل می‌شود.

این فرآیند نه‌تنها مقاومت حرارتی ترموود را افزایش می‌دهد؛ بلکه جلوه بصری آن را نیز بهبود خواهد کرد. ترموود تولیدشده در این فرآیند از رنگ و بافتی جذابی برخوردار است که می‌تواند ارزش هر ملکی را افزایش دهد. به همین دلیل، معماران و طراحان، علاقه بسیار زیادی به ترموود و استفاده از آن دارند. افزایش زیبایی و مقاومت حرارتی ترموود باعث می‌شود که این متریال گزینه‌ای ایده‌آل برای استفاده در فضاهای باز مختلف مانند بالکن‌ها و آلاچیق‌ها باشد.

به‌طورکلی، ترموود در برابر حرارت و رطوبت بسیار مقاوم‌تر از انواع چوب‌های معمولی است، بنابراین اگر قصد استفاده از یک چوب مقاوم در برابر حرارت را برای پروژه‌های مختلف خود دارید، بدون تردید ترموود بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

مزایای استفاده از ترموود باتوجه‌به مقاومت حرارتی آن

مقاومت حرارتی ترموود بی‌شک یکی از بهترین خصوصیات این متریال می‌باشد. در حقیقت مقاومت بالای ترموود از این نظر، استفاده از آن را برای افراد و همچنین پروژه‌های مختلف بسیار پرفایده کرده است. برای مثال این چوب به دلیل فرآیند خاص فرآوری، میزان جذب حرارت را به حداقل می‌رساند و تأثیر مستقیمی بر افزایش عمر مفید سازه‌ها دارد.

سایر مزایا:

  • کاهش گرمایش داخلی: باتوجه‌به مقاومت حرارتی ترموود، این متریال گرمایش داخل ساختمان‌ها را کنترل خواهد کرد
  • دوام و ماندگاری بالا: مقاومت ترموود در برابر حرارت باعث افزایش عمر مفید چوب و کاهش نیاز به تعمیرات می‌شود
  • زیبایی ظاهری: مقاومت حرارتی ترموود باعث حفظ رنگ و بافت طبیعی چوب در برابر حرارت خواهد شد. این موضوع به حفظ زیبایی چوب ترموود منجر می‌شود
  • صرفه‌جویی در هزینه‌های انرژی: کاهش هزینه‌های انرژی به دلیل کاهش گرمایش داخلی یکی از مزایای ترموود است
  • کاهش مصرف برق: مقاومت حرارتی چوب ترمو باعث می‌شود که استفاده از کولرهای پرمصرف تا حد زیادی کاهش پیدا کند
  • دوستدار محیط‌زیست: تولید ترموود به روش‌های پایدار و با حداقل آسیب به جنگل‌ها انجام می‌شود.
  • مقاومت در برابر آتش: چوب ترموود یکی از متریال‌های ساختمانی دارای ویژگی‌های ضدآتش است و به ایمنی ساختمان‌ها کمک بسیار زیادی می‌کند
  • چندمنظوره بودن: ویژگی مقاومت ترموود در مقابل حرارت، این متریال را برای استفاده در پروژه‌های داخلی و خارجی مانند نمای ساختمان تا دکوراسیون داخلی مناسب کرده است

کاربردهای چوب ترموود بادوام در برابر حرارت

با توجه به مقاومت حرارتی ترموود، این متریال کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف دارد. یکی از مهم‌ترین کاربردهای ترموود، استفاده در طراحی و ساخت نمای ساختمان‌است. باتوجه‌به طراحی‌های مدرن، نمای ساختمان‌ها به‌نوعی جلوه‌گر هویت مجموعه‌های مختلف تبدیل شد‌ه‌اند.

استفاده از ترموود برای طراحی نمای خارجی علاوه بر زیبایی، باعث جلوگیری از گرمایش غیرضروری ساختمان می‌شود و به حفظ دما نیز کمک می‌کند. این ویژگی انرژی را حفظ کرده و هزینه‌های مصرفی را نیز کاهش می‌دهد.

علاوه بر نمای خارجی، ترموود به‌عنوان یک گزینه ایده‌آل برای طراحی سازه‌های مورد استفاده در فضای باز مانند آلاچیق‌، پرگولا، میز، صندلی و… شناخته می‌شود. ترموود خصوصاً در مناطقی که آب‌وهوای گرمی دارد، با کاهش حرارت احساس راحتی بیشتری را برای ساکنین فراهم می‌کند. این متریال برای طراحی و ساخت مبلمان شهری در فضاهای عمومی نیز به کار گرفته می‌شود.

از کاربردهای دیگر این چوب می‌توان به استفاده‌های مختلف در طیف وسیع‌تری از پروژه‌های دکوراتیو اشاره کرد. باتوجه‌به مقاومت حرارتی ترموود، این چوب در تولید مبلمان، دیوارپوش‌ها و کف‌پوش‌های داخلی و خارجی نیز بسیار محبوب است.

به دلیل استحکام و مقاومت بالای چوب ترموود در برابر حرارت، این متریال طبیعی برای استفاده در فضاهایی که در معرض تابش مستقیم نور خورشید یا گرما قرار دارند، بهترین انتخاب ممکن به شمار می‌آید. در نهایت، ترموود یک گزینه بسیار عالی برای طراحان و معمارانی است که قصد اجرای دکینگ استخر با استفاده از متریال مقاوم در برابر حرارت را دارند.

مقاومت حرارتی ترموود

پارس آرای کوهستان؛ معتبرترین مرجع عرضه ترموود با سال‌ها سابقه درخشان

مقاومت حرارتی ترموود یکی از اصلی‌ترین مزایای این متریال به شمار می‌آید. این ویژگی چوب ترمو در روزهای گرم تابستان سال اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. ازآنجایی‌که ترموود در برابر حرارت بسیار مقاوم است، به‌راحتی می‌توان آن را در پروژه‌های مختلف به کار برد و از مزایای متعدد آن بهره‌مند شد. برای تهیه ترموودهای باکیفیت و مقاوم در برابر حرارت، خرید خود را از یک فروشگاه معتبر انجام دهید.

مجموعه پارس آرای کوهستان باعرضه ترموودهای باکیفیت، زیبا و بسیار مقاوم توانسته به یکی از بهترین مجموعه‌های کشور در این حوزه تبدیل شود. ما در پارس آرای کوهستان از ترموودهای بادوام نسبت به حرارت، رطوبت و… برخوردار هستیم که برای انواع پروژه‌های شما مناسب هستند. در ضمن اگر قصد نصب پروژه‌های ترموودی را داشتید، تیم متخصص نصاب ما آماده ارائه بهترین خدمات به شما هستند.

سؤالات متداول

میزان مقاومت ترموود در برابر آتش چقدر است؟

باتوجه‌به شرایط تولید ترموود و حرارتی که در این پروسه به چوب ترموود داده شده، این متریال از نظر مقاومت در برابر آتش، در سطح بالایی قرار دارد و ایمنی مناسبی را فراهم خواهد کرد.

کاربردهای ترموود باتوجه‌به مقاومت حرارتی آن شامل چه مواردی است؟

چوب ترموود در موارد بسیار زیادی از قبیل طراحی نمای ساختمان، ساخت دکینگ استخر در فضای باز، میز و نیمکت پارکی، آلاچیق، پرگولا و… کاربرد دارد.

آیا استفاده از چوب ترموود به محیط‌زیست آسیب می‌رساند؟

باتوجه‌به مقاومت حرارتی، کاهش مصرف انرژی در صورت استفاده از آن، قابلیت بازیافت، تولید از جنگل‌های تجدیدپذیر و… ترموود دوست‌دار محیط‌زیست بوده و کم‌ترین آسیب را به آن وارد می‌کند.

برچسب ها: