تغییرات بعد از ترموو کردن چوب چیست؟

موارد و تغییرات بعد از ترموو کردن چوب چیست؟ تغییرات فیزیکی که بر اثر ترموو کردن در چوب ها به وجود می آید از مهم ترین دلایل برای ماندگاری این چوب ها می باشد. به طورکلی با فرایند ترموو کردن چوب آشنایی دارید. همچنین، در صورت ترموو کردن، از این چوب‌ها در کجا و چه شرایطی می توان استفاده کرد.

از چوب های ترموود می توان در شرایط گوناگونی مانند نمای ساختمان ها، طراحی های داخلی، سونا خشک، مبلمان شهری و موارد زیاد دیگری استفاده کرد. بهتر است قبل از به‌کار بردن این نوع چوب، خواص فیزیکی آنها را بررسی و بیشتر با آنها آشنا شوید.

حرارت دادن باعث تغییرات زیادی از لحاظ فیزیکی و شیمیایی در چوب می‌شود. هر یک از این چوب‌ها بسته به تنوع، نوع ساختار و… در دماهای مختلف، واکنشی مختص به خود نشان می‌دهند. اما تغییرات بعد از ترموو کردن چوب چیست؟ در ادامه این موضوع را بررسی می‌کنیم، همراه ما باشید.

7 تغییر اساسی که در چوب ها بعد از ترمو کردن به وجود می آید چیست؟

1. استحکام چوب ترموود

استحکام نیز با تراکم دارای رابطه‌ای مستقیم می باشد. با حرارت دیدن چوب تراکم از حالت عادی کمتر خواهد شد و این کاهش تراکم باعث می شود که کمی از مقاومت آن کم شود. با این حال نسبت وزن به قدرت تغییری نمی کند و این کاهش تراکم مزایای دیگری را به همراه دارد که این عیب را به طور کلی پوشش می دهد.

استحکام چوب ترموود
استحکام چوب ترموود

2. تغییر در تراکم چوب ها

تراکم یکی از مواردیست که با ترموو کردن چوب تغییر خواهد کرد. تراکم از نسبت اندازه و وزن اجسام بدست می آید و با تغییر در تراکم چگالی نیز تغییر خواهد کرد. به طور عمده چگالی چوب ترموود کم تر از چوب های عادی می باشد و با انداختن این چوب ها در آب مشاهده خواهید کرد که بر روی آب خواهند ماند.

چگالی رابطه مستقیمی با دوام چوب های ترموود دارد زیرا حرارت دیدن چوب ها باعث کاهش چگالی می شود. با کاهش چگالی در واقع رطوبت نیز کاهش پیدا می کند. از دست دادن رطوبت باعث مقاوم شدن چوب می‌شود.

3. قدرت ترموود برای نگه داشتن پیچ

یکی از کاربرد های مهم چوب های ترمو در نما ساختمان ها می باشد. به همین دلیل قدرت نگه‌داشتن پیچ از اهمیت بسیار بالایی بر خوردار است. در صورت محکم نبودن قطعه‌های چوب متصل شده بر روی نما، ممکن است خسارت مالی و جانی زیادی به وجود بیاید. طبق تحقیقات مؤسسه فناوری محیط زیست در سال 1999، با کاهش چگالی چوب قدرت نگه‌داشتن پیچ بالاتر خواهد رفت.

4. سختی چوب ترموود

برای دست پیدا کردن به میزان سختی تعداد 1534 عدد آزمایش بر روی انواع چوب انجام شد. این آزمایش Brinell نام دارد. یکی از معروف‌ترین و معتبرترین آزمایش های اندازه‌گیری سختی اجسام است.

سختی چوب ترموود
سختی چوب ترموود

5. میزان نفوذ پذیری ترموود

با انجام آزمایش CTBA، نتایج جالبی به‌دست آمد. این آزمایش به مدت 9 روز انجام شد. تعدادی چوب ترموود را در رطوبت 65 درصد و دمای 20 درجه سانتی گراد نگه‌داشته‌اند. در آخر مشخص شد که چوب های ترموود به میزان 20 تا 30 درصد کمتر از چوب های معمولی رطوبت را به خود جذب کرده اند.

6. رسانایی حرارتی چوب های ترموود

بعد از انجام تحقیقات انجام شده، به این نتیجه رسیدند که به میزان 20 تا 30 درصد رسانایی چوب کاهش پیدا کرده است.

7. مقاومت ترموود در برابر حشرات

در کشور فرانسه آزمایش CTBA انجام شد. این آزمایش نشان داد که چوب ترموود مقاومت بالایی در برابر حشرات چوب خوار دارد. می توانید با خیال راحت از این چوب ها در پروژهای خود استفاده کنید. به طور کلی موارد بسیار بیشتری در مورد چوب ترموود وجود دارد. پس از این فرایند بر روی چوب ها به وجود می آید. می‌توانید پروژه‌های پارس آرای کوهستان را که با چوب ترموود اجرا شده‌اند را مشاهده کنید. چوب ترموود این مجموعه وارداتی و تولید شده توسط بزرگترین شرکت‌های دنیا می باشد. به طور قطع دارای بهترین کیفیت هستند.

مقاومت ترموود
مقاومت ترموود

پارس آرای کوهستان ارائه‌دهنده انواع پارکت و ترموود

شرکت پارس آرای کوهستان با برخورداری از کارشناسان متخصص و مجرب، واردات انواع چوب را از کمپانی‌های باورک سوئیس و بوئن آلمان را انجام می‌دهد. انواع چوب پارکت و ترموود مورد استفاده در صنعت ساختمان با استانداردهای بین‌المللی و نیازهای مهندسین و کارفرمایان کشور را ارائه می‌نماید. این مجموعه سهم قابل ملاحظه‌ای نسبت به دیگر رقبا را كسب کرده است. همچنین موفق به ارائه خدمات گسترده و باكیفیت‌تر برای کارفرمایان شده است.

برچسب ها: